$NOB

E detyruar nga disa mafiozë, një vajzë e shtresës së mesme, shkon e paftuar në një festë që organizohet nga disa të rinj milionerë, ku bie pre e një konspiracioni që përfshin të rinjtë dhe familjet e tyre.

Shfaq më shumë

$NOB - Një prodhim kinematografik i ANABEL ENTERTAINMENT dhe NILOR FILM. 

Krijuese : Dalina Buzi
Regjisor: Redi Treni
Producent: Ols Abazi
Producente: Dalina Buzi
Në role/Stars: Dritan Kastrati, Brarend Akçiu, Eva Alikaj, Ketjona Pecnikaj, Gent Disha, Sokol Angjeli, Violeta Banushi, Olta Beqiri, Indrit Çobani, Megli Haskaj, Eni Jani, Todi Kasemi, Altea Lazaj 

Alternate Text