Kompania kosovare që përfaqëson gjigantin japonez në Kosovë, Shqipëri dhe Mal të Zi - GjirafaVideo
― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga EpicMedia ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga EpicMedia ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Letra është zbuluar për herë të parë në Kinënë shekullin e dytë të erë sonë. Zbulimi i saj llogaritet ndër dhjetë shpikjet e hershme më të mëdha që bëri revolucion. Prodhimi i saj shihet si baza e zhvillimit të arsimit dhe të shkencës.
Por kush do ta besonte që afro 20 shekuj më vonë, jo shumë larg nga Kina, kompania japoneze do ta pushtonte botën me aparaturat e saj të printimit dhe sistemet e menaxhimit të letrës.
Tash e disa vjet kompania janoneze Rico e ka përfaqësinë e saj në Kosovë.


0 komente