Promo: Emisioni DOGANA - GjirafaVideo
― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga EpicMedia ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga EpicMedia ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Promo - Nis për herë të parë transmetimi i emisionit DOGANA. Në emisionin e parë mund të ndiqni kontrollat doganore për deklarim monetar. Sa para lejohet t'i merrni me vete pa pasur nevojë t'i deklaroni? Çfarë ndodh me mallin e padeklaruar në Doganë. Gjithashtu mund ta ndiqni edhe intervistën me drejtorin e Doganës. Çdo të martë në GjirafaVideo.

1 koment