Katrori i Pushtetit

Ditën që Blerimi, një politikan i njohur 50-vjeçar, humb jetën, një nga kokat e krimit të organizuar në vend, Bert Vela, 35 vjeç lirohet nga burgu. Kjo ngjarje përkon në të njëjtën kohë edhe me nxjerrjen me dhunë të banorëve nga shtëpitë e tyre në një lagje në afërsi të Parkut të Madh të Liqenit në Tiranë, me motivin se në atë truall pushteti vendor kishte vendosur të ndërtonte një projekt i madh zhvillimi, që do të pasqyrojë vizionin e “kryeqytetit të pesëdhjetë viteve të ardhshme”. Elva, tek të pesëdhjetat, Gentiana, 35 vjeç dhe Nina 25 vjeç tre gazetare të një televizioni informativ, për të gjetur lidhjen mes këtyre ngjarjeve, do të ekspozohen, secila në formën e vet me pasoja të rrezikshme. Jetët e tyre kalojnë nëpër sfida të forta jo vetëm në karrierë por edhe në familje, ku çdo ditë duhet të përballen me sfida që burojnë nga mungesa e stabilitetit financiar dhe statusit që i mbron ato nga përplasjet me interesat e mëdha të Biznesit, Politikës dhe Krimit, që fshihen pas këtyre ngjarjeve.

Shfaq më shumë

Producer: Sabina KODRA
Co producer: Orli SHUKA
Supported by: Bashkimit Europian, European Union

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat

CREW

Screenplay: Ajola DAJA, Robert BUDINA
Director of photography: Sipro NINO
Editor: Adrian GURI
Costumes design: Fjorela MIRDITA
Production design: Ened KUKA
Composer: Vali KUQI
Sound mixer & Sound design: Adrian GURI

CAST

Ema ANDREA
Dasara XHANGOLLI
Sara SMAJA
Neritan LIÇAJ
Romir ZALLA
Orli SHUKA
Eni SHEHU
Gentian ZENELAJ
Myzafer ZIFLA
Adriana TOLKA
Xhulia MUSAGALLIU
Arben SPAHIJA
Ilirda BEJLERI
Helena KOLA
Nijada SALIASI
Joel DUDUSHI
Suela BAKO
Marvin TAFAJ
Margent CAUSHI
Erion HINAJ, Urim ALIAJ
Natasha SELA
Eva MURATI
Albano PRODANI