― DREJTPËRDREJT

Bubrreci TV

109 Abonues

 • Kreu
 • Rreth nesh
Playlistat e kanalit

8

video

Shiko të gjitha

Bubrreci TV

 • Bubrreci TV - Rrotat e Autobusit (per femije)
 • Bubrreci TV - Kështu i lajmë dhëmbët (per femije)
 • Bubrreci TV - Alfabeti (per femije)

8

video

Shiko të gjitha

Bubrreci TV - 2018

 • Bubrreci TV - Koka krahët gjunjët dhe gishtat (per femije)
 • Bubrreci TV - 10 në Krevat (per femije)
 • Bubrreci TV - 10 Indianët (per femije)

8

video

Shiko të gjitha

Bubrreci TV - Pemet dhe Perimet

 • Bubrreci TV - Pemët dhe Perimet (per femije)
 • Bubrreci TV - Eja të shkojmë në Prishtinë (per femije)
 • Bubrreci TV - 10 Indianët (per femije)
Të gjitha videot
03:05

Bubrreci TV - Koka krahët gjunjët dhe gishtat (per femije)

Bubrreci TV 5,815 shikime Para 11 muajve

03:53

Bubrreci TV - Pemët dhe Perimet (per femije)

Bubrreci TV 4,037 shikime Para 1 viti

02:08

Bubrreci TV - Eja të shkojmë në Prishtinë (per femije)

Bubrreci TV 3,663 shikime Para 1 viti

03:03

Bubrreci TV - 10 në Krevat (per femije)

Bubrreci TV 4,849 shikime Para 1 viti

02:09

Bubrreci TV - 10 Indianët (per femije)

Bubrreci TV 3,258 shikime Para 1 viti

03:44

Bubrreci TV - Alfabeti (per femije)

Bubrreci TV 4,862 shikime Para 1 viti

02:46

Bubrreci TV - Kështu i lajmë dhëmbët (per femije)

Bubrreci TV 7,973 shikime Para 1 viti

03:51

Bubrreci TV - Rrotat e Autobusit (per femije)

Bubrreci TV 17,193 shikime Para 1 viti